Információk

 tábor turnusainak időpontjai:

  • A tábor 1. turnusának időpontja: 2016. június 20. – 2016. június 24.
  • A tábor 2. turnusának időpontja: 2016. június 27. – 2016. július 01.

FCB Camp Debrecen elérhetőségei:

A szervezők elérhetőségei és a legfontosabb információk megtalálhatóak a tábor weboldalán, illetve a kapcsolat menüpont alatt.

Jelentkezni a Jelentkezés menüpont alatt lehet.

Amennyiben további kérdése, kérése, észrevétele lenne, az alábbi telefonszámon tud érdeklődni: Pinczés Tamás: +36 30 / 502 5583

Jelentkezés sikeres amennyiben:

A táborozó maradéktalanul kitöltötte a jelentkezési lapot és sikeresen elküldte, valamint a jelentkezési lap kitöltésétől számított 3 munkanapon belül átutalta a tábor ellenértékét, a szervezők visszaigazoló e-mailt küldenek, mely igazolja a sikeres regisztrációt és biztosítja a gyermek táborban való részvételét.

Szociálisan rászoruló gyermekekkel kapcsolatos információk:

A debreceni önkormányzat 12 fő szociálisan rászorult debreceni gyermek táborozásának költségeit átvállalja.

Jelentkezési feltételek:

  • A gyermek szociális rászorultságot igazolni kell a foglalkoztatást helyettesítő támogatásra vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság igazolásával (illetékes kormányhivatal által kiadott igazolásokat áll módunkban elfogadni),
  • kizárólag debreceni lakosok gyermekeinek jelentkezései fogadhatók be,
  • 2016. június 01. után emailben kell elküldeni a jelentkezési lapon szereplő információkat az fcbcampdebrecen@debrecenisportcentrum.hu címre, legkésőbb 2016. június 10-ig, ill. a támogatást igazoló dokumentumot .pdf formátumban.
  • Az első 12 pozitív elbírálást elnyert jelentkezőn, kívül nincs lehetőség több jelentkező költségeinek az átvállalására.
  • Egy jelentkező részére csak egy turnusra állapítható meg költségátvállalás.

Edzők képesítése:

UEFA rendszerű, nemzetközi edzői A, B vagy C képesítés és/vagy TF szakedzői vagy edzői diplomával.

Tábori felszerelés:

A tábor első napján a résztvevők 2 garnitúra felszerelést (2 db mez, 2db nadrág, 2 db sportszár) és 1 db Nike labdát kapnak átvételi elismervény ellenében.

 

 

Fizetéssel kapcsolatos információk

Jelentkezés menete:

A jelentkezési lap elektronikus kitöltését követően 3 munkanapon belül át kell utalni a tábor ellenértékét. Csak az átutalást követően válik véglegessé a regisztráció. A szervezők ezt követően visszaigazoló e-mailt küldenek, mely igazolja a sikeres regisztrációt és biztosítja a gyermek táborban való részvételét.

A jelentkezési lap a Jelentkezés menüpontban érhető el.

Az alábbi bankszámlaszámra kell átutalni a tábor teljes ellenértékét. Részletfizetésre nincs lehetőség.

Bankszámlaszámunk: 11738008-20884774-00000000 (OTP Bank)

A tábor díja: 80 000 Ft. 

A közleményben kérjük tüntesse fel a résztvevő nevét és a turnus számát (1. turnus 2016.06.20-24; 2. turnus 2016.06.27-2016.07.01).

A táborba történő jelentkezések befogadása a jelentkezések véglegesítésének (átutalás) sorrendjében történik. Amennyiben elérjük a jelentkezések maximális számát, már csak várólistára tudjuk felírni a jelentkezőket!

Jelentkezés több turnusra:

Amennyiben mindkét turnusra szeretne jelentkezni, abban az esetben mindkét turnus ellenértékét egyszerre kell átutalni a sikeres regisztrációhoz. Részletfizetésre nincs lehetőség

 

Programokkal, lebonyolítással kapcsolatos információk

Napi program:

A tábor első napján 8:15-től várjuk a résztvevőket, az ezt követő napokon 8:45-től. A napi program 9:00-től kezdődik és 16:30-ig, csütörtökön 17:30-ig tartanak, minden nap 2 edzésen képezzük a részvevőket.

Edzések helyszínei:

Az edzések a Debrecen - Pallag Labdarúgó Akadémia (Cím: 4014 Debrecen-Pallag, Mezőgazdász utca 1.) központjához tartozó, közvetlen környezetében található sportpályák területén zajlanak. A Pallagi Akadémia számos füves pályája közül 2 nagyméretű füves sportpálya áll a táborozók rendelkezésére. A pályabeosztásról az FCBarcelona edzői és a magyar segédedzők gondoskodnak.

Csapatok kialakítása:

A tábor legelején a résztvevőket korosztályuk szerinti csoportokra osztjuk, majd ezt követően az edzők megítélése alapján a játékosok készségei és képességei szerint újrarendeződnek a csoportok.

Edzőkkel kapcsolatos információk:

12 fős csapatonként egy magyar segédedző, és 2-3 csapatonként egy FCBarcelona edző gondoskodik az edzések professzionális vezényléséről. Az FCBarcelona edzői angolul, spanyolul és katalánul beszélnek. A megértést a magyar segédedzők biztosítják.

Külön programok:

A tábor minden napján edzések, fizikai-erőnléti és készségfejlesztő gyakorlatok, valamint elméleti oktatás is zajlik. A tábor utolsó napján egy záró rendezvény keretein belül diplomák átadására kerül sor. Továbbá sport és egyéb műsorok kerülnek megrendezésre, többek között stadiontúra a Nagyerdei Stadionban és 2 órás látogatás az Aquaticum élményfürdőben. Kérjük, hogy az Aquaticumi programra papucsot és fürdőruhát a résztvevők hozzanak magukkal.

Étkezéssel kapcsolatos információk:

A gyermekek étkeztetése a tábor közelében, a Balásházy Szakközépiskolában zajlik. Naponta tízórait, ebédet, és uzsonnát is kapnak a táborozók.

Kérjük, hogy a jelentkezéskor előre jelezzék felénk, ha a résztvevőnek ételérzékenysége, allergiája van, vagy valamilyen speciális étrendet követ. Ugyanekkor kell jelezni, ha valamilyen ismert betegsége van, vagy rendszeresen gyógyszert szed.

 

Lemondással, visszafizetéssel kapcsolatos információk

Tábor lemondásának menete:

A tábor szervezői lemondásként kizárólag írásos értesítést fogadnak el. Ezt e-mailen keresztül az fcbcampdebrecen@debrecenisportcentrum.hu címre kell elküldeni, az első turnusba történt jelentkezés esetében legkésőbb 2016. június 06-ig, a második turnus esetében legkésőbb 2016. június 13-ig.

Pénzvisszatérítéssel kapcsolatos kikötések:

a)    Ha az eljuttatott írásbeli lemondás határidőn belül érkezett be, akkor a tábor szervezői 20 000 Ft összeget számolnak fel a felmerülő kiadások fedezésére, és a különbözetet visszautalják a befizető személynek.

b)   Ha az eljuttatott írásbeli lemondás határidőn túl érkezett be, akkor a  tábor szervezőit megilleti a tábor teljes ellenértéke, és pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

c)    A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Tábor programját részben vagy egészben megváltoztassa, vagy (kevés jelentkező vagy egyéb, előre nem látható okok miatt) lemondja. Ebben az esetben a meghiúsult táborra a Szülő által már megfizetett összeget a Szervező haladéktalanul visszafizeti, egyéb követelést Szülő nem támaszthat.

d)    Amennyiben a résztvevő gyermek – orvos által hitelesen igazolt – betegsége miatt nem tudja megkezdeni a táborozást (az igazolást írásban kell eljuttatni a szervező részére), úgy a Szervező 40 000 Ft összeget számol fel a felmerülő kiadások fedezetére, s a különbözetet visszautalja a befizető személynek.

Pénzvisszatérítés megbetegedés esetében:

Ha a résztvevő gyermek – orvos által hitelesen igazolt – betegsége miatt nem tudja megkezdeni a táborozást (az igazolást írásban kell eljuttatni a szervező részére), úgy a Szervező 40 000 Ft összeget számol fel a felmerülő kiadások fedezetére, s a különbözetet visszautalja a befizető személynek.

Amennyiben a tábor ideje alatt a gyermek megbetegszik, abban az esetben a gyermek tábori felügyeletét ellátó személy haladéktalanul értesíti a szülőt, a szülő pedig köteles a gyermek hazaszállításáról haladéktalanul gondoskodni. A gyermek a táborba - annak teljes gyógyulásáig, melyet orvos igazol - nem vihető vissza.

 

Sérülésekkel kapcsolatos információk:

A futballedzések és a játékok potenciálisan veszélyes tevékenységnek minősülnek, melyet a szülő és a résztvevő gyermek a jelentkezési lap kitöltésekor tudomásul vesz. Továbbá önként vállalják az ezzel járó összes kockázatot, beleértve, de nem kizárólagosan az eséseket, a többi résztvevővel történő esetleges összeütközéseket, a játék során előforduló baleseteket, időjárási körülményeket (meleg, esős, hűvös idő), ezeket mind megértik és tudomásul veszik.

A szülő és a résztvevő gyermek továbbá azt is tudomásul veszik, hogy a szervező Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft. teljes körű balesetbiztosítást köt a táborban résztvevő gyermekek részére, amely fedezi a tábor ideje alatt bekövetkező sérülések, balesetek költségét és a tábor ideje alatt gondoskodik a folyamatos helyszíni orvosi felügyeletről. 

A szülő és a résztvevő gyermek tudomásul veszik, hogy a tábor ideje alatt bekövetkező bármilyen sérülés esetén a táborozó számára a szervező a helyet fenntartja, a sérülés figyelembevételével a további részvételi lehetőséget biztosítja, s a Tábor ellenértéke nem kerül visszafizetésre.

 

Biztosítással kapcsolatos információk

Biztosítás:

A szervező Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft. teljes körű teljeskörű balesetbiztosítást köt a táborban résztvevő gyermekek részére, amely fedezi a tábor ideje alatt bekövetkező sérülések, balesetek költségét és a tábor ideje alatt gondoskodik a folyamatos helyszíni orvosi felügyeletről. A tábor ellenértéke magában foglalja a biztosítást is, mely a résztvevők táborban történő balesete esetén a szükséges ellátást is biztosítja. Ezen felül az egyéni igényeknek megfelelően ajánljuk a biztosítást.

Sérülés ellátása:

Amennyiben sérülés történik a szervező által biztosított orvos ellátja a sebesülést, és amennyiben szükséges gondoskodik a kórházba szállításról. A gyermek tábori felügyeletét ellátó személy haladéktalanul értesíti a szülőt és a szervezőt is a balesetről.

Biztosítási ügyintézés:

A szervező a biztosítással kapcsolatos ügyintézéssel kapcsolatban felkeresi a szülőt a jelentkezéskor megadott elérhetőségeken.

 

Egyéb hasznos információk

Szálláslehetőségek:

A tábor napközis tábor, ezét az ár nem tartalmaz szállás költséget, csak napi háromszori étkezést. Kollégáink készséggel segítenek szállást találni a közelben, ezzel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek:

Gulyás Pál kollégium: 4024 Debrecen, Sumen u. 3. Kapcsolattartó: Nagyné Bekő Szilvia (+36 52 414 356, +36 20 394 2600): szallas@dim.t-online.hu

Debreceni Sporthotel: 4032 Debrecen Oláh Gábor utca 5. Kapcsolattartó: Kiss György (36 30 64 52 735): kiss.gyorgy@debrecenisportcentrum.hu

Szülők táborban tartózkodása:

Regisztráció után a szülők és kísérők számára is engedélyezett a tábor kijelölt területein való tartózkodás, amennyiben nem zavarják az edzéseket és a táborozó fiatalokat.

Tábori büfé:

A tábor látogatói számára kialakított területen lehetőség lesz étel-italvásárlásra is a helyszínen.

Mobiltelefonok használata:

Csak szünetekben lehetséges a telefonok használata. A táborozók mobiltelefonjaikat az öltözőben kell, hogy hagyják, ám az értékekért a tábor szervezői nem vállalnak felelősséget!

Tiltott eszközök:

Minden nemű alkoholt, drogot, dohányterméket, fegyvert és éles, szúrós eszközt tilos a tábor területére behozni.

Nem megfelelő viselkedés következményei:

Minden résztvevő, és hozzátartozója köteles betartani a helyszín házirendjét, elfogadni az oktatók irányítását a tábor ideje alatt, s ennek megszegéséből eredő károkat a szülő/gondviselő vállalja magára. A szervező kizárhatja a résztvevő gyermeket a tábor hátralévő idejéből, ha a gyermek a házirendet súlyosan megszegi vagy a gyermek nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésére bocsátott eszközöket, illetve ha a gyermek a társaival, a szervezővel vagy annak alkalmazottaival durván viselkedik, alkohol vagy drog befolyása alatt áll, illetve fenyegető, sértő vagy más, elfogadhatatlan viselkedést tanúsít. A szervező szintén kizárhatja a résztvevő gyermeket a tábor hátralévő idejéből, ha a gyermek szülője/gondviselője/hozzátartozója a házirendet súlyosan megszegi vagy nem rendeltetésszerűen használja a számukra engedélyezett területen található eszközöket valamint megbotránkoztató magatartást tanúsít illetve zavarja az edzés menetét.

FCB Escola
  • Debrecen
  • Debreceni Sportcentrum
  • Debreceni Sportiskola